home programma parcours inschrijven deelnemers reglement praktisch contact uitslagen

Velpe-Mene Trail 2023


Praktisch

Parkeren:

Locatie:

TC Roosendael, Vissenakenstraat 333, Vissenaken (Tienen)

Bereikbaarheid:

De Vissenakenstraat zal enkel bereikbaar zijn vanuit Vissenaken. Thv de kruising van de Glabbeeksestraat met de Vissenakenstraat zal u het verkeersbord C3 met onderbord ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ passeren en rijdt u door tot aan de parkeerinstructor die u zegt hoe te parkeren.  Parkeren gebeurt enkel rechts van de weg in de rijrichting vanuit Vissenaken naar Tienen en dit schuin volgens de parkeerinstructies. Geenszins parkeert u in deze straat op de eerste de beste plaats. De parkeerwachters zullen actief zijn vanaf 7u30 tot 10u00. Wegrijden na de wedstrijd gebeurt steeds in de richting van Tienen. De Vissenakenstraat is dus niet in te rijden richting Vissenaken vanaf de Deelberg. Auto’s vanuit Tienenvolgen de omleiding via Tiensesteenweg, Sint-Quirinusstraat (Bunsbeek), Bunsbeekdorp, Vissenakensesteenweg (die overloopt in) Glabbeeksestraat en op de T links de Vissenakenstraat in. [ klik op de afbeelding om te vergroten ]


De autobestuurders die via de E 314 komen (Limburg, Nederland,…), nemen best afrit 24 Bekkevoort. Deze lange rechte baan van Bekkevoort naar Tienen volgt u tot in Bunsbeek waar u richting Vissenaken afslaat via Bunsbeekdorp en de Vissenakensesteenweg/Glabbeeksestraat.
Op de T links Vissenakenstraat inrijden en parkeerinstructies opvolgen.  

De autobestuurders die vanuit Leuven komen volgen de E40  best tot in Boutersem. Hier de autostrade verlaten thv afrit 24 en onmiddellijk links, en bij de volgende T-bocht terug links richting Boutersem. Ter hoogte van de verkeerslichten op de Leuvensesteenweg rechts tot in Kumtich. Alhier aan de verkeerslichten links inslaan richting Vissenaken. U steekt de Aarschotsesteenweg over en volgt de kronkelende Metselstraat tot op de T. Alhier rechts en u komt uit in de Vissenakenstraat thv de nadarhekkens met het C3-bord met onderbord plaatselijk verkeer. Er is beperkte parkeergelegenheid vlak voor de kerk in de Metselstraat (bordje plassestraat) (parking achterin voor een 15-tal wagens).

Inbegrepen in inschrijvingsgeld:

Indien je lid wordt van Natuurpunt

… krijg je 3 euro korting op je inschrijvingsgeld *. Hiervoor dien je je naar de stand van Natuurpunt te begeven en bij afgifte of invullen van een domiciliëringsformulier ontvang je je welkomstpakket van Natuurpunt en ben je meteen lid tot einde 2024 ! Lid worden van Natuurpunt is des te belangijker om landschappen en trage wegen – waar u langs zal lopen of gelopen heeft – enkel kunnen bewaard worden dankzij de onvoorwaardelijke inzet van de Natuurpuntvrijwilligers. De opbrengst van deze trail gaat integraal naar het reservatenfonds van Natuurpunt en dient dus voor het aankopen/vrijwaren van natuurgebieden. Respect voor de natuur is nu eenmaal één van de kenmerken van traillopen !
(* één korting per domiciliëring)