Word lid van Natuurpunt Oost-Brabant / Natuurpunt Velpe-Mene

Lid worden van Natuurpunt Oost-Brabant kost € 38 en geldt voor het hele gezin: klik hier

Meer dan 2000 gezinnen in de gemeenten Tienen, Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden en Glabbeek zijn lid van Natuurpunt Velpe-Mene. Natuurpunt Velpe-Mene behoort daardoor tot de topafdelingen van ledendichtheid. Dat zal wel niet toevallig zijn, maar het gevolg van een volgehouden goede werking. Lid worden is ook een ruggesteuntje geven aan de werking van afdeling.

Voor € 38 ontvang je naast het ledenblad Natuur en Landschap van Natuurpunt Oost-Brabant, ook het kleurrijke natuurmagazine Natuur.blad (lees als "natuurpuntblad").

Met Natuurpunt.blad komen wij vier keer per jaar bij jou in huis. Boordevol informatie over milieu en landschap, over natuurstudie, natuureducatie en natuurbeleving. Over beleidswerking en over het beheer van natuurgebieden. Over honderden natuurwandelingen, natuurstudie-excursies en ledenactiviteiten. Daarnaast heb je als lid recht op gratis deelname aan geleide wandelingen en 10% ledenkorting op boeken en verrekijkers in de Natuurpunt Winkel.

Schrijf vandaag nog € 38 of meer over op rekeningnummer 230-0044233-21 van Natuurpunt , met de vermelding 'nieuw lid NPOB'. Nog makkelijker is het om lid te worden via domiciliëring. (IBAN: BE17 2300 0442 3321, BIC: GEBABEBB).

 

Prijs van bijkomende abonnementen op de andere tijdschriften van Natuurpunt:

zie website van Natuurpunt: https://www.natuurpunt.be/pagina/onze-media

 

Zie hier alle ledenvoordelen van Natuurpunt: klik

Natuurpunt
Coxiestraat 11
2800 Mechelen
Telefoon: 015/29.72.20
Fax: 015/42.49.21
E-mail: info@natuurpunt.be

Giften voor het reservatenfonds kunnen op rekeningnummer 293–0212075–88 terecht. Voor giften vanaf € 40 bovenop het lidgeld krijg je een fiscaal attest. (IBAN BE56 2930 2120 7588, BIC GEBABEBB)
Voor betalingen die niets met lidmaatschappen of giften voor reservaten te maken hebben, gebruik je best het rekeningnummer 001–0762218–68 van Natuurpunt Oost-Brabant. (IBAN: BE82 0010 7622 1868, BIC: GEBABEBB)

Lid worden: klik hier

Als je deze website doorbladert dan zie je hoe het bruist van activiteiten, van inzet van mensen voor de toekomst van natuur en landschap in een streek. Je ziet het werk van de uitbouw, stap voor stap van nieuwe natuurgebieden, het vrijwillig natuurbeheer. Binnen de Afdeling Velpe-Mene werden 17 reservaatsprojecten met een totale oppervlakte van 500 ha uitgebreid en elk jaar wordt aan de uitbreiding gewerkt. Er is een werkgroep Landschap die oog heeft voor heel onze omgeving. Je ziet de vele natuurstudiegroepen en – initiatieven en veel natuurbeleving. Je ziet ook een kloppend hart van een warme en levendige vereniging waar mensen zich goed kunnen voelen bij vele activiteiten met grote publieksactiviteiten en wandelingen van de maand. Kortom we proberen de slogan waar te maken: ‘ De inzet van Natuurpunt kleurt het landschap, en de inzet voor en met Natuurpunt Velpe-Mene kleurt je leven’. Natuurpunt Velpe Mene is ook jou vereniging. Een vereniging voor de actieve genieter die mee wil doen aan de activiteiten maar ook de vereniging voor alle mensen met een hart voor natuur die door hun lidmaatschap Velpe-Mene de natuur en het landschap in deze streek een ruggesteuntje willen geven.

Met meer leden kan Velpe-Mene krachtiger opkomen voor het behoud en de versterking van Natuur en Landschap in de ruilverkavelingen Willebringen en Vissenaken.

Jouw steun is belangrijk

Word lid van Natuurpunt. Schrijf vandaag nog 38 euro over op rekeningnummer 230-0044233-21 van Natuurpunt, met de vermelding 'nieuw lid Velpe-Mene'. Je ontvangt dan 4 maal per jaar het tijdschrift Natuur.blad en 4 maal per jaar het streektijdschrift Natuur en Landschap met de ‘ Velpe-Mener’ als afdelingskatern met informatie over natuur en milieu in je eigen regio en alles over de grote publieksactiviteiten binnen de afdeling. Voor het overzicht van het tijdschrift 'Natuur en Landschap' zie hier...

Als nieuw lid krijg je een welkomstpakket. Bij de eerstvolgende activiteit van Velpe-Mene waaraan je deelneemt, ontvang je bovendien gratis op je verzoek de kleurrijke landschapskrant met 10 wandelingen in de streek. Alle nieuwe leden krijgen ook de unieke 'Fiets- en wandelgids' cadeau, klik hier...

Geef je vrienden en kennissen een geschenklidmaatschap. Voor de mogelijkheden hiervan, ga naar...

 

 

Natuur.Café open op (>):