Google Custom SearchEXTRA VOORDEEL
VOOR NATUURPUNT-LEDEN

Neem deel aan de Walk for Nature op zondag 26 april en win een wandelweek in de Franse Alpen, een weekend in de Ardennen, een waardebon van Carmi of één van de vele andere prijzen!

Natuurpunt Oost-Brabant legt de leden extra in de watten. Want dankzij het draagvlak van duizenden leden zijn projecten zoals de Paddepoel-Velpevallei-Rozendaal mogelijk. Als je als lid deelneemt aan de Walk for Nature op 26 april in Bunsbeek, krijg je bij afgifte van de voordeelbon (klik hier) aan de inschrijvingsbalie een extra tombolabiljet. Dit bovenop de ledenkorting voor deelname aan de Walk (€ 1 i.p.v. € 3 per persoon). Als je als lid inschrijft, krijg je dus twee tombolabiljetten. Bovendien ontvang je een fraaie wandelkaart met vijf Natuurpunt-wandelingen gratis.

Tombolaprijzen: een wandelweek voor twee personen in de Franse Alpen en een themaweekend ‘hertenbronst’ in de Ardennen, beide aangeboden door Tierra Reizen, twee waardebonnen van € 75 aangeboden door Carmi, streekpakketten en prachtige natuurboeken.

Download hier de folder met voordeelbon voor Natuurpunt-leden!


Kinderen koning op de Walk for Nature 2009!

Speciaal voor hen is er een zoekcircuit langsheen de uitgestippelde wandeling. Om 16u is er bovendien een gratis poppenkastvoorstelling van De Blauwe Schavuit terwijl de ouders kunnen genieten van een biertje bij het optreden van de McClovers.

Kapitein Snorrebaard speelt in zijn blauwe ark snoezige poppentheatervoorstellingen
voor kleuters vanaf 3 jaar.
Om 16 uur vertelt hij het verhaal van een beer die drie eitjes vindt en ze naar zijn hol brengt.
Beer's vriend de egel, zegt dat hij nu een nest moet bouwen en de eitjes daarin warm houden.
De kleine eendjes komen weldra piepen en nu moet Beer voor drie kleine kuikentjes zorgen.
Hij leert ze zwemmen, zelfs onder water. Alleen vliegen is moeilijker.
Maar daar verzint Beer ook wat op.

EXTRA CADEAU NIEUWE LEDEN EN LEDEN:
WIN EEN WANDELWEEK IN DE FRANSE ALPEN

Werf een lid Natuurpunt Velpe-Mene. Naast het ledenvoordeel voor deelname aan de walk (1€ ipv 3 € deelname) krijgt elk lid bij vertoon van zijn lidkaart of elk nieuw lid gratis op de Walk for Nature een extra tombolabiljet voor de verloting tijdens de Walk for Nature van o.m. een wandelweek voor 2 personen in de Franse Alpen of een Hertenbronstweekend.

Lid worden is in eerste instantie een kans voor het lid:

  • je ontvangt het Natuurpunt.blad en het regionaal tijdschrift Natuur&Landschap.
  • je kunt gratis deelnemen aan alle activiteiten en wandelingen (kalender).
  • je behoort tot een vereniging met enthousiaste vrijwilligers die van hun streek houden en zich inzetten en samenwerken om van hun leefomgeving iets mooi te maken.
  • en je steunt ook het werk van de vereniging en de vrijwilligers.

Je kunt lid worden door overschrijving van € 20 op rekeningnummer 230-0044233-21 van Natuurpunt, met de vermelding 'nieuw lid Velpe-Mene of door het domicilierigsformulier af te drukken en in te vullen (www.velpe-mene.be/lidworden.htm) en aan Natuurpunt toe te sturen of te bezorgen op de Walk for Nature. Elk nieuw lid ontvangt ook nog een leuk welkomstpakket en de nieuwe wandel- en fietsbrochure met vele wandelmogelijkheden in en om de natuurgebieden in Vlaanderen en Wallonië. Doen!

10 redenen om nu lid te worden van Natuurpunt Velpe-Mene: klik hier


 
<uitvergroten>